cei mai buni fotografi și videografi de nuntă

menu

Wedding Zone
videograf de nuntă

oraș
Ne deplasăm cu placere oriunde in ţară

Câteva cuvinte: Wedding Zone adora sa spună povesti, pentru că asta facem, le “spunem”, de creat, voi le creati. Noi doar le aratam într-o maniera artistica. Încercăm sa redam nu doar povestea nuntii voastre, ci povestea relaţiei dintre voi, emotia din ochii si inima voastra. Vom crea un film de nunta ce va deveni mostenirea familiei voastre, pe care îl veti împartasi cu dragi. Pe ce ne bazam cand spunem asta ? Pe experienta noastra de 9 ani în productii publicitare, videoclipuri muzicale, televiziune, peste 130 filme de nunta si pe faptul ca e o afacere de familie ( Radu si Mihaela Baran ), iar noi am trecut prin ce treceti voi acum, stim ce inseamnă stresul de dinaintea nuntii, sa cauti videograph-ul perfect, fotograful atent la detalii, accesoriile în ton cu tema. Iar noi, am trecut si proba timpului ( 11 ani ) si asta ne-a făcut sa întelegem cat de pretios este filmul nuntii tale. În ziua cea mai speciala din viata ta nici un detaliu nu este lasat la voia întamplarii, suntem acolo pentru cadrul perfect, creativ, dincolo de asteptari.

Vizionați filmele fullscreen pentru a le admira în întregime!

Hello hello,

Suntem mega happy că vrei să angajezi super profesioniști la nunta ta! Dar mai întâi trebuie să te loghezi cu facebook sau google.

Nu există riscuri de securitate pentru tine, noi vom stoca doar adresa ta de email astfel încât să conferim unicitate fiecărei nunți înscrise și să comunicăm cu tine.

Loghează-te cu Facebook sau Google+.

Hello,

Trebuie să alegi care furnizor îl alegi pentru această operațiune, dintre cei pe care îi administrezi!