cei mai buni fotografi și videografi de nuntă

menu

Constantin Butuc Studio
videograf de nuntă

oraș
Bucuresti

Câteva cuvinte: Suntem o echipa de profesionisti specializata in videografia si fotografia de nunta. Noi nu doar filmam nunta ta, noi spunem povestea ta, povestea iubirii tale. Captam frumusetea si emotia fiecarui moment special in cea mai importanta zi a ta, astfel încât sa puteti vedea, auzi și simti acea zi, din nou și din nou ... Pasiunea noastra de a crea filme de nunta cinematografice si anii de experienta în spatele obiectivului sunt premisele ca filmul nuntii tale sa corespunda personalitatii si stilul tau, sa te emotioneze si sa-ti atinga inima. Povestea ta este pasiunea noastra! Multumim pentru vizualizarea portofoliului nostru, este o onoare sa vi-l prezentam. Daca iti place ceea ce facem, poti fi la curent cu cele mai recente lucrari urmarind profilul nostru de pe retelele de socializare sau ne poti contacta.

Vizionați filmele fullscreen pentru a le admira în întregime!

Hello hello,

Suntem mega happy că vrei să angajezi super profesioniști la nunta ta! Dar mai întâi trebuie să te loghezi cu facebook sau google.

Nu există riscuri de securitate pentru tine, noi vom stoca doar adresa ta de email astfel încât să conferim unicitate fiecărei nunți înscrise și să comunicăm cu tine.

Loghează-te cu Facebook sau Google+.

Hello,

Trebuie să alegi care furnizor îl alegi pentru această operațiune, dintre cei pe care îi administrezi!