cei mai buni fotografi și videografi de nuntă

menu

Ce zici de nunta nr. 2833?

data nunții
29 septembrie 2018
prenume
Andrei
oraș
Bucuresti

Descriere: Bună ziua! Rog recomandări/oferte VIDEO NUNTA, luând în considerare următoarele aspecte: - 2 cameramani(preferabil 1080p la 60FPS) - dispozitive stabilizare + lumini - sunet: lavaliere, mic dedicate și din mixer - +/- dronă - +/- macara - experiență și creativitate Mulțumesc anticipat!

P.S. - Dacă nu vezi aici un buton cu care te înscrii ca furnizor disponibil la această nuntă, înseamnă că trebuie să te loghezi și să fii membru WeddingStaff. Pentru a deveni membru trebuie să ne adresezi o cerere la info@weddingstaff.ro.

fotografi și videografi disponibili pentru această nuntă. sortarea este în ordinea inversă a numărului de imagini premiate iar imaginile cu bordură verzuie reprezintă link-uri deja vizitate.
Nu s-au înscris încă furnizori pentru nunta ta!
Tales.rovideograf
oraș: Pitesti / Bucuresti
Rareș Ion 
oraș: Europe
Creative Image Studiovideograf
oraș: Iași
abcfilmfotovideograf
oraș: Romania
startvideo.rovideograf
oraș: Bucuresti
vezi toate nunțile

Hello,

Cu cine ai semnat contract pentru nunta ta?

Scrie numele fotografului și videografului în caseta de mai jos. Atenție! Nunta va fi declarată 'înschisă'. Vei primi un email cu voucher-ul. Îți mulțumim că ai folosit {w:s} pentru a găsi profesioniștii pentru nunta ta.

Hello hello,

Suntem mega happy că vrei să angajezi super profesioniști la nunta ta! Dar mai întâi trebuie să te loghezi cu facebook sau google.

Nu există riscuri de securitate pentru tine, noi vom stoca doar adresa ta de email astfel încât să conferim unicitate fiecărei nunți înscrise și să comunicăm cu tine.

Loghează-te cu Facebook sau Google+.

Hello,

Trebuie să alegi care furnizor îl alegi pentru această operațiune, dintre cei pe care îi administrezi!