cei mai buni fotografi și videografi de nuntă

menu

log in

 sau google

Am ales logarea cu facebook / google pentru a fi mai ușor pentru tine. Dacă ai aceeași adresă de email și pentru contul de google și pentru cel de facebook, atunci poți să te loghezi la noi cu oricare și vei accesa același cont. Atenție! Comunicarea cu tine se va face pe adresa de email aferentă contului facebook / google. Dacă ești furnizor atunci comunicarea se va întâmpla folosind email-ul furnizorului. Beneficiile înregistrării pentru miri: adăugare de nunți în listingul WeddingStaff, marcare fotografi / videografi ca favoriți, notificări atunci când apar noi furnizori disponibili pentru nunta ta, acces într-o comunitate de profesioniști.

Vezi detalii despre cum poți fi membru WeddingStaff în secțiunea membership. Scrie-ne un email și vom discuta despre listarea ta în catalogul WeddingStaff.

Hello hello,

Suntem mega happy că vrei să angajezi super profesioniști la nunta ta! Dar mai întâi trebuie să te loghezi cu facebook sau google.

Nu există riscuri de securitate pentru tine, noi vom stoca doar adresa ta de email astfel încât să conferim unicitate fiecărei nunți înscrise și să comunicăm cu tine.

Loghează-te cu Facebook sau Google+.

Hello,

Trebuie să alegi care furnizor îl alegi pentru această operațiune, dintre cei pe care îi administrezi!