cei mai buni fotografi și videografi de nuntă

menu

Raul Gabriel Photography
fotograf de nuntă

{0}premii
oraș
Sibiu

Câteva cuvinte: Incep aceasta scurta descriere prin a ma prezenta; eu sunt Laurentiu si te salut cu drag din Sibiu. Desi de prin 2003 am inceput sa cochetez cu partea de fotografie si am incercat cu timpul sa aduc mai multa calitate, claritate, culoare, sensibilitate, imaginatie si inovatie cadrelor surprinse, doar din 2010 am inceput sa ma dedic prioritar fotografiei. Am schimbat toate echipamentele, am deschis un studio foto si am decis sa fac si o “brenduire”; si pentru ca nu suna prea artistic Lau photography sau nimic altceva cu numele meu, m-am decis sa-l fac artist pe baietelul meu care s-a nascut odata cu aceasta initiativa – de atunci suntem Raul Gabriel Photography. Spun suntem pentru ca din echipa foto mai face parte un fotograf, si el cu “degetul pe tragaci” de prin 2007. Din echipa mare denumita si L & C Studio, face parte si un cameraman si un dj. Impreuna, in peste 300 de nunti si botezuri, am acumulat experienta, am invatat din rele ( de fapt nu chiar rele dar nu asa de bune) si din bune si am fost partasi la fericirea de pe chipul si/sau ochii tuturor celor care ne-au oferit sansa sa imortalizam cel mai important moment din viata lor si pe aceasta cale le multumim din suflet. Avem o pasiune deosebita pentru fotografie in special pentru fo1tografia de eveniment iar ca si stil in prelucrarea albumelor zicem noi ca imbinam partea artistica cu partea de detalii dar cea mai buna concluzie o sa o ai dupa ce speram noi o sa vizionezi cu placere galeriile noastre. Iti multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre si speram ca la un moment dat o sa ai si tu un loc important in galeria noastra indiferent daca este vorba de fotografie de nunta sau fotografie de botez. Cu drag, Laurentiu

Click pe imagini pentru a le admira în întregime!

Hello hello,

Suntem mega happy că vrei să angajezi super profesioniști la nunta ta! Dar mai întâi trebuie să te loghezi cu facebook sau google.

Nu există riscuri de securitate pentru tine, noi vom stoca doar adresa ta de email astfel încât să conferim unicitate fiecărei nunți înscrise și să comunicăm cu tine.

Loghează-te cu Facebook sau Google+.

Hello,

Trebuie să alegi care furnizor îl alegi pentru această operațiune, dintre cei pe care îi administrezi!