cei mai buni fotografi și videografi de nuntă

menu

Marius Dobrescu
fotograf de nuntă

{0}premii
oraș
Bucuresti

Câteva cuvinte: Dupa o experienta de 9 ani in fotografie comerciala, portret, jurnalism si de eveniment, colaborand cu diferite reviste si agentii de presa din Romania, dar si din strainatate, am inteles ca fotografia de nunta este locul care mi se potriveste perfect. Aici pot sa fac ceea ce imi place cel mai mult, sa surprind emotii si bucurii in cele mai frumoase momente din viata oamenilor. Locuiesc in Bucuresti, insa acest lucru nu ma impiedica sa onorez evenimente atat in tara, cat si in strainatate. Majoritatea imaginilor mele sunt realizate in locatii, insa sedintele foto pot fi realizate si intr-un studio profesionist. Despre stilul meu de fotografie va pot spune ca fiecare eveniment are pentru mine o importanta deosebita si o poveste unica alaturi de voi si de invitatii vostri, voi sunteti sursa mea de inspiratie.

Click pe imagini pentru a le admira în întregime!

Hello hello,

Suntem mega happy că vrei să angajezi super profesioniști la nunta ta! Dar mai întâi trebuie să te loghezi cu facebook sau google.

Nu există riscuri de securitate pentru tine, noi vom stoca doar adresa ta de email astfel încât să conferim unicitate fiecărei nunți înscrise și să comunicăm cu tine.

Loghează-te cu Facebook sau Google+.

Hello,

Trebuie să alegi care furnizor îl alegi pentru această operațiune, dintre cei pe care îi administrezi!