cei mai buni fotografi și videografi de nuntă

menu

Grabazei Photography
fotograf de nuntă

{1}premii
oraș
Bucuresti

Câteva cuvinte: Adrian + Irina – Suntem o echipă sot si sotie cu o pasiune pentru fotografia de nunta. Ne place să cream momente si nu doar o poza pentru ca in acele momente poti retrai ziua nuntii de fiecare data cand le priviti. In viziunea noastra, fotografia de nunta nu reprezinta doar o singura fotografie bine expusa, ci o intreaga serie de imagini ce capteaza frumos esenta intregii zile de nunta, imagini care spun o poveste. In ziua nuntii optam pentru stilul fotojurnalistic, imortalizand momentele asa cum decurg ele dintr-o postura mai distantă. In timpul sedintei foto ne implicam si "aranjam" fotografia. Cautam lumina si anturajul perfect, cream atmosfera si ne implicam atat cat este necesar pentru a nu sterge din personalitatea cuplului vostru. Nu vrem sa primiti o copie a fotografiilor de nunta a prietenilor vostri deoarece fiecare mire si mireasă cu care lucram sunt diferiti, la fel si imaginile pe care le cream.

Click pe imagini pentru a le admira în întregime!

fotografie premiată

Hello hello,

Suntem mega happy că vrei să angajezi super profesioniști la nunta ta! Dar mai întâi trebuie să te loghezi cu facebook sau google.

Nu există riscuri de securitate pentru tine, noi vom stoca doar adresa ta de email astfel încât să conferim unicitate fiecărei nunți înscrise și să comunicăm cu tine.

Loghează-te cu Facebook sau Google+.

Hello,

Trebuie să alegi care furnizor îl alegi pentru această operațiune, dintre cei pe care îi administrezi!