cei mai buni fotografi și videografi de nuntă

menu

Cristi Neacsa
fotograf de nuntă

{3}premii
oraș
Bucuresti

Câteva cuvinte: Intotdeauna mi-a fost greu sa vorbesc despre mine…nu mi-am facut niciodata un portret , asa ca vom vorbi mai putin despre mine si mai mult despre fotografie ,pentru ca de fapt asta e cuvantul care ma defineste cel mai bine….Imi place sa fotografiez .Orice. Ma relaxeaza. Ma ajuta sa inteleg mai bine lumea din jurul meu ,ma ajuta sa simt mai bine emotiile si trairile oamenilor . Am fost pasionat de asta de cand ma stiu si de la un simplu hobby a devenit un stil de viata…e ca un microb si o data contactat nu mai poti scapa de el…creeaza asa… un fel de dependenta …. Cred ca viata e mai frumoasa cand o privesti prin obiectivul unui aparat foto. Am invatat mult si pot spune ca inca mai invat in fiecare zi.In meseria asta poti fi bun…dar niciodata cel mai bun si nici nu poti spune ca esti potrivit pentru oricine , pentru ca fotografia e ceva atat de subiectiv incat nu poti fi alegerea potrivita pentru toti. Pentru mine fotografia inseamna oameni ,sentimente,bucurie ,emotie, distractie ,agitatie, nebunie ,liniste, contraste si varietate, iar fotografia de nunta are cu siguranta cate un pic din fiecare. Fotografiile care nu-si vor pierde niciodata valoarea sunt momentele reale ,surpinse intr-un mod cat mai creativ…si asta incerc eu sa fac.

Click pe imagini pentru a le admira în întregime!

fotografie premiată
fotografie premiată
fotografie premiată

Hello hello,

Suntem mega happy că vrei să angajezi super profesioniști la nunta ta! Dar mai întâi trebuie să te loghezi cu facebook sau google.

Nu există riscuri de securitate pentru tine, noi vom stoca doar adresa ta de email astfel încât să conferim unicitate fiecărei nunți înscrise și să comunicăm cu tine.

Loghează-te cu Facebook sau Google+.

Hello,

Trebuie să alegi care furnizor îl alegi pentru această operațiune, dintre cei pe care îi administrezi!