cei mai buni fotografi și videografi de nuntă

menu

Alina Botica
fotograf de nuntă

{3}premii
oraș
Bucuresti

Câteva cuvinte: Nu am fost niciodata fata-copil care sa viseze la nunta ei de la varsta de 12 ani, nici nu am planificat in detaliu ziua nuntii, tot ce stiu este ca va fi exact asa cum sunt eu: romantica, vesela, colorata, cu dor de mare in suflet, cu familie si prieteni dragi alaturi si cu multa voie buna. Aceleasi sentimente, ipostaze imi doresc sa le imortalizez si la nunta voastra si voi face tot ce-mi sta in putinta pentru a crea aceste amintiri minunate dintr-o zi irepetabila cum este ziua nuntii. Multumirea sufleteasca si faptul ca pot fi alaturi de oameni in cele mai faine momente din viata lor m-au dus pe un drum nemaipomenit de frumos, drum presarat cu emotii, bucurii, povesti de dragoste, suflete pereche, familii minunate si multe altele. Ca si fotograf de nunta imi doresc sa va ofer experiente inedite, sa simtiti alaturi de mine bucuria de a fi fotografiati si sa va ofer fotografii care in timp vor capata valoare de marturie de familie, vor trece din generatie in generatie, vor fi martorii povestii voastre de dragoste. Abordarea mea asupra evenimentului vostru este una personala, este experienta pe care o vom trai impreuna. Vreau ca imaginile mele sa va reprezinte pe fiecare in parte, vreau sa creem amintiri care vor dainui in timp, care sa nu se demodeze niciodata.

Click pe imagini pentru a le admira în întregime!

fotografie premiată
fotografie premiată
fotografie premiată

Hello hello,

Suntem mega happy că vrei să angajezi super profesioniști la nunta ta! Dar mai întâi trebuie să te loghezi cu facebook sau google.

Nu există riscuri de securitate pentru tine, noi vom stoca doar adresa ta de email astfel încât să conferim unicitate fiecărei nunți înscrise și să comunicăm cu tine.

Loghează-te cu Facebook sau Google+.

Hello,

Trebuie să alegi care furnizor îl alegi pentru această operațiune, dintre cei pe care îi administrezi!