cei mai buni fotografi și videografi de nuntă

menu

Pentru fotografi / videografi!

De ce WeddingStaff?

Pentru că trebuie să existe o departajare între fotografii și videografii de nuntă talentați și restul. Pentru că nu sunt multe motivațiile pentru care tu ești astăzi fotograf sau videograf de nuntă. Pentru că percepția societății cu privire la munca fotografului/videografului de nuntă trebuie îmbunătățită. Pentru că și noi suntem fotografi de nuntă. Pentru că...

Ok, dar ce e WeddingStaff?

Este o inițiativă de coagulare a branșei noastre inițiată de Cristian Paraschiv în beneficiul nostru al tuturor. Echipa WeddingStaff se bazează în prezent pe Marius Agrigoroaei, Daniel Chindea și alți oameni calzi, motivati de meseria noastra frumoasă. Dintre realizarile WeddingStaff ne lăudam cu: workshop-uri, ateliere, review-uri tehnice, expoziții, întâlniri la bere, Convenția Internaționala a Fotografilor de Nuntă din România și multe multe altele.

Cum devin membru?

Ne scrii la info@weddingstaff.ro și noi îți oferim un răspuns. Nimic mai simplu. Ne rezervăm dreptul de a accepta sau respinge cererea ta. În mesaj trebuie să precizezi site, facebook/google+, experiența ta în ani. Prețul minim de manoperă pentru o nuntă nu trebuie să fie sub 700EUR.

Criterii de selecție?

Suntem exigenți cu membrii noștri. Luăm în considerare următoarele aspecte în acceptarea sau respingerea listării:

 • calitatea imaginilor / filmelor realizate (pe blog/site);
 • experiența în fotografia / videografia de nuntă (minim 2 ani);
 • notorietatea în rândul clienților (pozitivă :);
 • prețurile practicate (minim 700 EUR pentru manoperă pentru o nuntă);
 • calitatea umană / caracterul / personalitatea (facebook știe).

 • De ce să fii membru WeddingStaff?

  Pentru că merită în draci. Iată câteva dintre motive:

 • posibilitatea de a-ți arăta disponibilitatea pentru solicitările mireselor;
 • șansa unui interviu video sau text în media WeddingStaff;
 • poziționare în catalogul foarte bine indexat al WeddingStaff;
 • etichetă pentru site-ul tau;
 • participare la concursul de fotografie WeddingStaff;
 • satisfacția de a avea o comunitate 100% romanească de fotografie și videografie de nuntă;
 • mândria de a participa la un efort de emancipare colectivă: public și fotografi/videografi.

 • Toți fotografii și videografii de nuntă sunt listați în catalogul WeddingStaff?

  Bineințeles că nu. Cei care au aplicat și corespund criteriilor WeddingStaff sunt listați. Apoi există cei care au aplicat dar au fost respinși și nu figurează în WeddingStaff. Și există cei care nu au aplicat niciodată. Însă WeddingStaff oferă acum un listing destul de cuprinzator, suficient pentru miresele pretentioase.

  Bine, bine, dar cât costă?

  Am prefera să fie gratuit totul, însă există costuri de funcționare care trebuie acoperite. Taxa de membership este de 115EUR / 8 luni. Poți extinde până la 1 an perioada de membership dacă ne trimiți 4 articole unice, scrise de tine, cu minim 1500 de caractere, însoțite de imagini / film. Aceste articole sunt destinate educării publicului nostru sau celorlalți fotografi / videografi. Un articol prelungește perioada de membership cu o lună. Perioada maximă de extindere este de 4 luni, care se adaugă celor 8 incluse în taxă.

  Pentru fiecare nuntă contractată prin intermediul WeddingStaff trebuie să achiți un comision de 20EUR. Apoi, te obligi să oferi acelorași miri un discount de 50EUR pentru prima lucrare ulterioară acelei nunți: botez, sesiune familie etc. Te rugăm să respecți acest lucru, el este destinat să-ți aducă lucrări ulterioare.

  De ce există premiile WeddingStaff?

  Pentru că trebuie să ne motivăm să fim mereu mai buni. Câștigarea unui concurs indică un nivel de excelență al fotografiilor realizate și indică mirilor premianții fotografiei de nuntă românești.

  Cum particip la concurs?

  Întâi și întâi trebuie să fii listat pe WeddingStaff. Abia după aceea poți participa la concursul WeddingStaff, care se desfașoară o data la doua luni. Concursul este jurizat întotdeauna de 3 nume grele din fotografia internațională sau națională de nuntă.

  Cum sunt listați membrii în WeddingStaff?

  În listingul de furnizori membrii sunt listați în ordine aleatoare. Răspunsurile la cererile de disponibilitate pentru nunți sunt listate descendent, întâi câștigătorii concursurilor, apoi ceilalți fotografi.

  Cum funcționează WeddingStaff?

  Mirii completează un formular pentru a afla ce fotografi și videografi sunt disponibili. Voi folosiți WeddingStaff pentru a indica acele nunți pentru care sunteți disponibili. Mirii vor selecta și contacta apoi, dintre fotografii disponibili, pe aceia pe care îi consideră potriviți pentru nunta lor. Nu aveți suficiente informații și nu sunteți încurajați să contactați direct mirii. S-ar transforma totul într-un spam fără sens. Această metodă de aducere împreună a mirilor și fotografilor nu este nouă, funcționează deja la nivel internațional. Cu drag vă solicităm să folosiți WeddingStaff de o maniera demnă, fără încercari de fraudare a sistemului. Totul este monitorizat la nivel de IP-uri, cookies, timing-uri de răspuns. Orice încercare de a ocoli WeddingStaff va fi sancționata prin retragerea calitatii de membru.

  De unde știu că mă vor căuta mirii?

  WeddingStaff se promovează activ în rândul viitorilor miri și are o notorietate mare. Suntem convinși că veți primi cereri de la miri, în măsura în care imaginile prezente în portofoliul vostru WeddingStaff sunt atractive. Nu uitați de descrierea text aferentă portofoliului și de celelalte detalii necesare a fi completate. Apoi, site-ul vostru și pagina de facebook trebuie să spună suficient de mult despre munca voastră pentru ca mirii să vină la voi.

  Mâța-n sac

  Încălcarea 'regulilor' WeddingStaff (lucrul 'sub preț', încercări de fraudare ale sistemului de disponibilitate, neplata taxelor anuale etc) sunt sancționate prin delistare, fără ca taxele achitate să fie returnate.

  Aveți sugestii pentru WeddingStaff?

  Ne puteți scrie oricând la info@weddingstaff.ro. Așteptăm cu drag părerile voastre.

  Partenerii WeddingStaff

  O sumă de oameni și instituții în care credem și care susțin demersul nostru:

  Hello hello,

  Suntem mega happy că vrei să angajezi super profesioniști la nunta ta! Dar mai întâi trebuie să te loghezi cu facebook sau google.

  Nu există riscuri de securitate pentru tine, noi vom stoca doar adresa ta de email astfel încât să conferim unicitate fiecărei nunți înscrise și să comunicăm cu tine.

  Loghează-te cu Facebook sau Google+.

  Hello,

  Trebuie să alegi care furnizor îl alegi pentru această operațiune, dintre cei pe care îi administrezi!