cei mai buni fotografi și videografi de nuntă

menu

Ce este weddingstaff?

A se citi acest material drept termeni si conditii de utilizare a serviciilor WeddingStaff.

Pe scurt: o echipă. De fotografi și videografi de nuntă. Dar pentru că 'pe scurt' nu este suficient, trebuie să-ți spunem că echipa noastră are scopuri nobile.

Pe de o parte, vrem ca oamenii frumoși ce creează imagine statică sau în mișcare să aibă o vitrină în care să-și expună lucrările.

Pe de altă parte, vrem ca tu care ne privești să înveți că există o diferență mare între fotografie și poze. Că poți avea la nuntă fotografii de calitate. Și că poți fotografia altfel decât pentru a câștiga un ciubuc de week-end (asta dacă ești pe cale să devii fotograf).

Vrei să fii membru WeddingStaff? Citește secțiunea membership.

Pentru mirese!

'Vitrina' WeddingStaff este singurul listing profesionist de fotografi de nuntă. Și videografi. Ce înseamnă profesionist? Pentru noi inseamnă că toți fotografii și videografii listați sunt cu adevărat de încredere. Că produc materiale consistente de la nuntă la nuntă, au un nivel de calitate foarte ridicat, își doresc să devină mereu mai buni și găsesc în propriile lor creații motivația de a continua.

WeddingStaff e gratuit?

Pentru voi, mirii, serviciile WeddingStaff sunt gratuite. Scopul nostru este ca voi să aveți, în sfârșit, amintiri de maximă calitate.

Cine alege fotografii și videografii din listing?

Decizia aparține unui juriu extrem de sever. Suntem extrem de exigenți cu membrii noștri. Ne uităm atât la calitatea rezultatelor, cât și la calitatea umană. Nu vom accepta persoane cu caractere îndoielnice. Un alt criteriu este prețul perceput pentru servicii. Minimul este de 600 EUR dar media este binișor peste 1000 EUR. Dacă vrei să înțelegi de ce, ai la îndemână un articol interesant, scris de unul dintre membrii WeddingStaff.

Ce e cu premiile WeddingStaff?

Fotografii premiați reprezintă vârful de performanță în fotografia de nuntă românească. Juriul concursului este format din fotografi naționali și internaționali, care apreciază imaginile atât după calitățile lor tehnice și artistice, cât și dupa gradul de inovare, de unicitate.

Dar fotografii care nu au luat premii?

Sunt fotografi români de excepție, care fie nu au participat încă la concursul WeddingStaff, fie au participat dar nu au câștigat deocamdată niciun premiu.

Toți fotografii și videografii sunt listați în WeddingStaff?

Bineinteles ca nu, nici nu intenționăm asta. Cei care au aplicat și corespund criteriilor WeddingStaff sunt listați. Apoi există cei care au aplicat dar au fost respinși și nu figurează în WeddingStaff. Și există cei care nu au aplicat niciodată. Însă WeddingStaff se constituie acum într-un listing destul de cuprinzător, suficient pentru miresele pretențioase.

Garantăm lucrările fotografilor și videografilor WeddingStaff?

Ne asiguram că în WeddingStaff sunt listați doar fotografi și videografi de valoare. WeddingStaff îți oferă un listing ce vine in ajutorul tău, al mirilor. WeddingStaff răspunde doar de serviciile noastre oferite către voi, mirii. Fotografii și videografii au propriul lor business și doar ei pot răspunde pentru munca lor.

Cum funcționează WeddingStaff?

Voi, mirii, completați formularul pentru a afla ce fotografi și videografi sunt disponibili. Fotografii și videografii văd cererea voastră, însă nu au posibilitatea de a vă contacta direct. Fotografii iși exprimă disponibilitatea pentru nunta voastră. Ei apar listați apoi în pagina aferentă nunții. Doar voi puteți alege pe cine, dintre cei disponibili, veți contacta pentru discuții amănunțite.

Aveti sugestii pentru noi?

Ne puteți scrie oricând la info@weddingstaff.ro. Așteptăm cu drag părerile voastre.

Pentru toți!

Fiecare furnizor prezent în WeddingStaff își asumă responsabilitatea totală pentru fotografiile / materialele video postate, precum și pentru informațiile declarate. Sunt acceptate pentru a fi publicate pe WeddingStaff doar fotografii / film realizate PERSONAL de către furnizorii care includ materialele respective în portofoliul lor. Încurajăm mirii să lucreze cu PERSOANA care este listată în WeddingStaff, nu cu terți propuși de aceasta. Publicarea oricăror materiale fotografice sau video în WeddingStaff presupune că autorii au acceptul tuturor persoanelor care apar în aceste materiale. WeddingStaff nu poate fi făcut responsabil pentru eventuale litigii născute ca urmare a publicării pe site a fotografiilor / filmelor.

Partenerii WeddingStaff

O sumă de oameni și instituții în care credem și care susțin demersul nostru:

Hello hello,

Suntem mega happy că vrei să angajezi super profesioniști la nunta ta! Dar mai întâi trebuie să te loghezi cu facebook sau google.

Nu există riscuri de securitate pentru tine, noi vom stoca doar adresa ta de email astfel încât să conferim unicitate fiecărei nunți înscrise și să comunicăm cu tine.

Loghează-te cu Facebook sau Google+.

Hello,

Trebuie să alegi care furnizor îl alegi pentru această operațiune, dintre cei pe care îi administrezi!