Suntem în prag de sărbători și sigur îți dorești să schimbi din aparatura ta veche. O ocazie bună ar fi acum, Canon îți propune o surpriză cashback de până la 1400 lei înapoi.

Găsești mai jos lista de produse aflate în promoție și sumele pe care le poți primi înapoi. Condițiile detaliate se găsesc pe site-ul Canon România, pe pagina cashback. Îți iei un 5DS? Ai 1,400 lei înapoi. Un 5D Mark IV? 1,000 lei înapoi. Vrei un 70-200? Gata, ți se returnează 700 de lei. Sună bine, nu?

Mergi pe site-ul Canon România, alege produsele de care ai nevoie, consultă lista partenerilor afiliați (nu poți cumpăra de oriunde), cumpără și completează formularul de cashback. Hai că nu e greu! 

Și, ca să nu rămâi doar cu cele cumpărate, te invităm și la shootLess! Nu-ți ajunge doar o cameră, ai nevoie și de educație bună. 30 martie - 1 aprilie 2018, la Sibiu. O ocazie unică de a te întâlni cu peste 300 de fotografi de nuntă. Totul foarte accesibil (129 de lei) dar de maximă calitate. 12+ speakeri, competiție de fotografie, workshop-uri, party, vernisaj, expoziție. Și suprize special pentru voi.

Un SHARE către prietenii tăi fotografi nu strică! Și nici nu durează mult deloc!

Vrei să citești mai mult?