Cine cântă Rock & Roll nu înseamnă că îl imită pe Ștefan Banică Jr!

Cam ăsta e crezul lui Ștefan Mirea, videograful de nuntă UNIKT. A fi bun în meserie nu e lucru ușor. A fi foarte bun necesită mulți ani de experiență. Iar Ștefan crede într-o competiție foarte bună. De aceea te invită la workshop. Și nici măcar nu trebuie să mergi departe.


Astfel, te poți întâlni cu Caravana Videografilor în București și alte patru orașe din România: Cluj, Brașov, Iași și Constanța. Asta pentru ca tu să depui un efort cât mai mic pentru a învăța cât mai mult.

Alături de Ștefan sunt prezenți și alți oameni talentați în crearea amintirilor în mișcare. Astfel, în fiecare dintre cele 5 locații prin care trece Caravana, Ștefan este însoțit de încă un videograf de excepție.

Pe scurt, parcursul Caravanei este:

1. 8-9 iunie - Cluj: Ștefan Mirea (speaker) și Cosmin Giurgiu (aerials)

2. 22-23 iunie - Timișoara: Ștefan Mirea (speaker) și Dragoș Badicu (storytelling)

3. 30-31 august - Iași: Ștefan Mirea (speaker) și Red Dot (workflow software)

4. 5-6 octombrie - București: Ștefan Mirea (speaker) și Doru Iacovescu (speaker)

5. 11-12 octombrie - Constanța: Ștefan Mirea (speaker) și Nicu Straton (speaker)

Costul participării la oricare dintre workshop-uri este de doar 320 EUR. Iar dacă te grăbești (până pe 15 mai) prețul este de 300 EUR. Programul detaliat al întâlnirilor și alte lămuriri și descrieri ale fiecărui lector este de găsit pe site-ul UNIKT. Tot acolo găsești informații despre înscrierea ta la unul sau mai multe workshop-uri din cadrul Caravanei.

WeddingStaff te invită să devii mai bun iar această caravană este, cu siguranță, o ocazie minunată în acest sens. Pentru ca totul să fie și mai apetisant, ai de la noi 30% reducere la taxa de membru WeddingStaff (de la 115 la 80 EUR)  dacă participi la unul dintre workshop-urile UNIKT și nu ai mai fost membru până acum.

Vrei să citești mai mult?