Anul acesta, Convenția WeddingStaff se întâmplă în intervalul 15-17 aprilie, la Sibiu.

UPDATE!!! ÎNSCRIERILE AU LUAT SFÂRȘIT. Numărul de locuri în sală s-a epuizat.

Lectorii au fost aleși chiar de către comunitate (peste 280 de mențiuni). Ei sunt (într-o ordine aleatorie): Ovidiu Leșan, Vlad GhermanRadu Postatny, Ciprian Dumitrescu, Rareș Ion, Alexandru Ionesi și Andrei Dragon. Toți sunt fotografi de nuntă cu experiență îndelungată. Suntem siguri că vei avea ce învăța.

Avem și cel puțin un invitat surpriză din afara țării. Îți lăsăm plăcerea să descoperi la Convenție cine anume! 

Program?

Programul Convenției se va derula, în linii mari, între 9 și 18.00, cu pauză de prânz. Și pauze de cafea. Dar încă nu au fost stabilite toate detaliile.

Parteneri?

Convenția de anul acesta este susținută de parteneri frumoși: f64, Epson România, Smart Albums, FloThemes, Mastin Labs, ClassAlbums, Nikon România și Photo Rental. Fiecare dintre ei va contribui din plin la educația ta: seminar, produse gratuite, discounturi uriașe, surprize surprize.

Locație?

Locația exactă a Convenției este Aula Facultății de Medicină Victor Papilian, Universitatea Lucian Blaga Sibiu. https://goo.gl/S0tj1m. Pentru participanți avem o reducere de 8 EUR la IBIS SIBIU: camera dublă (cu mic dejun pentru 2). Astfel, prețurile sunt 41EUR / noapte / camera dublă și 33 / single. Specificați Convenția WeddingStaff la rezervare. Puteți să vă cazați la IBIS sau în altă parte, voi decideți.

Cât costă?

Participarea este gratuită. 

Concurs?

Concursul are două componente. Una de fotografie și una de scris. Considerăm că fotografii trebuie să pună în cuvinte experiența lor, atât în fața clienților cât și în fața celorlalți fotografi. Cu toții avem de învățat din asta. Uneori fotografiile nu sunt de ajuns, de aceea te invităm să participi cu articole la concursul nostru.

Participă la concurs și tu! Doar dacă vii la Convenție!

Jurizarea concursului va avea loc în intervalul 1-15 aprilie 2015. Pentru fotografii, componența juriului va fi secretă și va reuni fotografi din afara țării. Pentru articole, noi (staff-ul WeddingStaff) suntem juriul.

Înscriere?

Locurile s-au ocupat în totalitate.

Alte detalii?

Publicăm pe evenimentul facebook noutățile. Listele cu cei înscriși deja (ca să stabilești coleg de cameră și transport), premii pentru concurs, programul exact al Convenției etc.

Vino și tu!

Și dă un share la eveniment sau la acest post. Vom fi mulți! Și va fi frumos de tot!


Vrei să citești mai mult?