În perioada 26-28 mai, la Brașov, ai ocazia să-l vezi și să-l auzi pe Konstantin Prosnikov de la injoyme.pro. Oricum am suci și învârti problema, tot la fotografia și videografia rusă facem apel pentru inspirație. Poate e vorba de băutura lor 'tradițională', poate de frumusețea femeilor sau poate de întinderea teritoriului. Dar rușii au o sensibilitate la imagine bună pe care alți europeni nu o au. Evident, părerea mea :)

Revenind la workshop, el se înscrie în paleta de alegeri pentru propria ta educație în 2015. Ușor ușor, inițiativele de genul acestuia încep să se multiplice, totul având ca efect final o piață mai matură, un număr mai mare de videografi înzestrați cu ceea ce le trebuie să performeze, o competiție mai elevată și o breaslă ce poate beneficia de un respect mai mare al publicului. 

Organizatorii spun că acest workshop e doar începutul unui amplu program de evenimente, cu teme din videografie, cc, grading, film și post-producție. Despre munca lui Konstantin Prosnikov vorbește mai bine filmul următor:

Sunt disponibile 15 locuri. Probabil că, între timp, s-au ocupat din ele. Părerea mea e că ar trebui să te grăbești. Înscrie-te acum!


Vrei să citești mai mult?