Astăzi s-a întâmplat MasterStaff. Adică o întâmplare în care 14 fotografi au realizat imagini cu același subiect, în același perimetru, cu aceeași cameră și cu același obiectiv (50mm 1.8). Camera a fost 'pe film', câțiva participanți fiind la prima abatere în fotografia analogică.

Ne-am văzut pe la 10.30, am fotografiat pe rând (câte 2 cadre fiecare) pe un Ilford XP400 alb/negru, am băut oarece beri, cafele, după care am mers la un minilab și am tipărit fiecare imagine în dublu exemplar, pe hârtie mată 15x21.

Evident că developarea filmului, scanarea și printarea au durat vreo oră jumătate. Timp în care am mai băut o bere, o cafea, o pizza. Ok, pe aia am mâncat-o.

Funny a fost când și-a văzut fiecare creația. Unele în afara focusului (cea din profilul postului este marca Daniel Gritu și ne place maxim) , altele expuse mai puțin fericit. Cert este că nu prea au semănat două imagini între ele. N-a contat perfecțiunea ci joaca. Și ne-am jucat nene.

Mulțumim mult Corinei Icală pentru suferință. N-a văzut nici eclipsa și a înghețat de tot. Dar așa e să fii model :)

Mulțumesc celor care s-au bucurat alături de WeddingStaff la această întâlnire. Așteptăm propunerile voastre pentru momente la fel de frumoase împreună.

Model, make-up, hair-styling, îmbrăcăminte și toate celelalte: Corina Icală (un minunat artist)

Fotografi: Vlad Iulian, Ioana Miron, Gabriel Ailioaiei, Daniel Gritu, Andrei Plesnilă, Florin Anton, Daniel Chindea, Florin Opriș, Ciprian Dumitrescu, Arici Ciprian Claudiu, Victor Darii, Mihai Dumitru, Florin Opriș. Sper că n-am uitat pe cineva.

Iată imaginile (minus 2-3 rateuri). Toate pe un film. Despre două imagini pot afirma că sunt tari de tot. Nu spun care :)Vrei să citești mai mult?