A trecut o săptămână de la workshop-ul din Turda și anunțăm un nou eveniment marca WeddingStaff. De data aceasta shoOt like a PRO se întâmplă la Sibiu și nici măcar nu e prima oară. Data trecută au fost 22 participanți.

Ca de obicei avem 2 zile pline de workshop. Adică mai bine de 16 ore. Tot ce trebuie să ții minte este să-ți iei cu tine un carnet de luat notițe. Nu pentru că vom spune ceva 100% ce ți se potrivește, ci pentru că îți vom spune tot ceea ce știm că funcționează în fotografia de nuntă românească.

Detalii:

 • 13-14 decembrie 2014 în Sibiu
 • 175 EUR inclusiv TVA, plătibili prin transfer bancar. Detaliile exacte de plată vor fi primite după înscriere.
 • plata se face în avans 100% după înscriere (vezi formular mai jos pe pagina). Se consideră înscriși doar cei care au achitat participarea.

Cazarea pe care vi-o propunem și locul de desfășurare: hotel Premier. În măsura în care aveți nevoie de cazare, vă rugăm să vă faceți rezervări din timp, numărul de camere nefiind mare. Specificați 'pentru workshop fotografie' când efectuați rezervarea.

Întregul workshop gravitează în jurul unor concepte ce țin de naturalețe, unicitate, ușurință, individualitate. Nu vom repeta la nesfârșit kitchioșenii mega standardizate a la ... cine știe ce fotograf. Nu vine nimeni idei de posing absurde cu miri reali. Vom discuta extensiv despre low light, background-uri obișnuite și imagini calde și firești. Vom pune accent pe conversația cu subiectul. Ne vom simți mai puțin ca la un workshop și mai mult ca într-o întâlnire între prieteni.

Avem și concurs, participanții vor trimite două imagini realizate de ei cu miri. Premiul va fi un strap marca WeddingStaff: gPoint. Imaginile vor fi discutate atent, subliniindu-se punctele tari și punctele slabe. Totul fair, fără prejudecăți.

afis-sibiu

Programul workshop-ului:

Ziua I

 • 09.00 - 12.30 business + marketing: strategii practice de a ieși din anonimat. De la idei de principiu până la contract și întâlnirea cu clientul. Nimic din cărți, totul din experiență.
 • pauză de masă
 • 14.00 - 19.00 shooting outdoor și indoor cu oameni reali (nu modele). E posibil, datorită anotimpului, ca outdoor să fotografiem un cuplu în haine 'civile'.  Vom discuta despre cum construim imagine bună acolo unde ambientul nu oferă prea multe sau cum ne folosim de un ambient interesant. Interacțiunea cu subiectul de fotografiat. Elemente de posing natural. Lumină naturală și artificială. Participanții vor fotografia iar imaginile vor intra în procesul de finisare a doua zi. Nu veți vedea o înșiruire de posing-uri artificiale ci veți învăța cum să obțineți naturalețe în condiții obișnuite, cu oameni ce pot fi și mirii voștri.

Ziua II

 • 09.00 - 12.30  Finisarea imaginilor realizate cu o zi înainte: lightroom - workflow eficient. Alegerea câștigătorilor concursului WeddingStaff pe baza fotografiilor trimise anterior de participanți.
 • pauză de masă
 • 14.00 - 16.30 Finisarea imaginilor: photoshop. Idei simple pentru eficientizarea lucrului.
 • 16.30 - 18.00 Design de album elegant, minimalist. Concepte.
 • 18.00 - 19.00 Întrebările participanților. Cazuri concrete și rezolvări.

Workshop-ul continua și seara (vineri, sâmbătă și duminică). Discuțiile vor fi stropite cu vin și bere, pentru ca informația să ajungă mai repede la destinatar.

Îți promitem un workshop de excepție. Ce zici, vii și tu? E ultimul workshop WeddingStaff din acest an (așa am zis și despre workshop-ul din Turda :).

Vrei să citești mai mult?