Te invităm din nou la workshop. Exclusiv pentru fotografii isteți care vor să-și lărgească orizonturile.

Acum mergem la Turda și desfășurăm, ca de obicei, 2 zile pline de workshop. Adică mai bine de 16 ore. Tot ce trebuie să ții minte este să-ți iei cu tine un carnet de luat notițe. Nu pentru că vom spune ceva 100% ce ți se potrivește, ci pentru că îți vom spune tot ceea ce știm că funcționează în fotografia de nuntă românească.

Detalii:

 • 22-23 noiembrie 2014 în Turda
 • 175 EUR inclusiv TVA, plătibili prin transfer bancar. Detaliile exacte de plată vor fi primite după înscriere.
 • plata se face în avans 100% după înscriere (vezi formular mai jos pe pagina). Se consideră înscriși doar cei care au achitat participarea.

Vă propunem cazarea la Sun Garden Turda, o locație excelentă ca raport preț/calitate. Am discutat cu ei condițiile și aveți prețuri speciale: între 155 și 175 lei camera dubla (3 si 4 stele) cu mic dejun inclus. Pranzul are doua variante (30 si 40 lei). Seara putem mânca acolo sau vizavi. Faceți rezervarea la +40 264 316 191 și specificați 'cazare la workshop de fotografie WeddingStaff' pentru a primi prețurile convenite cu ei. Pentru tarife avantajoase e bine sa 'cuplați' câte doi fotografi în fiecare cameră :)

afis-turda-salina

Programul workshop-ului:

Ziua I

 • 09.00 - 12.30 business + marketing: strategii practice de a ieși din anonimat. De la idei de principiu până la contract și întâlnirea cu clientul. Nimic din cărți, totul din experiență.
 • pauză de masă
 • 14.00 - 19.00 shooting outdoor cu modele pe stradă și indoor în Salina Turda sau în altă locație. Cum construim imagine bună acolo unde ambientul nu oferă prea multe sau cum ne folosim de un ambient interesant. Interacțiunea cu subiectul de fotografiat. Elemente de posing natural. Lumină naturală și artificială. Participanții vor fotografia iar imaginile vor intra în concurs a doua zi.

Ziua II

 • 09.00 - 12.30  Finisarea imaginilor realizate cu o zi înainte: lightroom - workflow eficient. Alegerea câștigătorilor concursului WeddingStaff pe baza fotografiilor realizate în ziua precedentă.
 • pauză de masă
 • 14.00 - 16.30 Finisarea imaginilor: photoshop. Rețete simple pentru eficientizarea lucrului.
 • 16.30 - 18.00 Design de album elegant, minimalist. Concepte.
 • 18.00 - 19.00 Întrebările participanților. Cazuri concrete și rezolvări.

Workshop-ul continua și seara (vineri, sâmbătă și duminică). Discuțiile vor fi stropite cu vin și bere, pentru ca informația să ajungă mai repede la destinatar.

Îți promitem un workshop de excepție. Ce zici, vii și tu? E ultimul workshop WeddingStaff din acest an.


P.S. Workshop-ul WeddingStaff a apărut inTurda! O plăcere. Iar Alin Glod ne-a promis că va ne va prezenta câteva din secretele sale: cum poate funcționa un fotograf mare într-o comunitate mică, fotografia în low-light poate fi ușoară, umorul de calitate ajută în fotografia de calitate și multe altele în serile de workshop. Suntem încântați de prezența lui Alin și suntem convinși că vei beneficia maxim de experiența lui.


Vrei să citești mai mult?